8 Aralık 2009 Salı

HAYATTAN GECIKMIS HABERLER


Yine uzun bir ara vermisim yazmaya,kendimden,sevgilimden,hayatimizdan anlatmayali epey olmus.Bir suru nedenim mi vardi yoksa yazmamak icin bu nedenleri kendime bahane mi ettim orasi mechul.Hep diyorum aslinda,bu kadar ara verince,yazmayinca yazacaklarimin kimini unutuyor,kimini de es geciyorum.Simdi tam da bunu yasiyorum,kafamda toparlamaya calisiyorum bu 20 gunluk zaman icerisinde neler oldu,neler paylasildi diye ancak kisa notlar halinde beliriyor benligimde.Ne yapalim bu seferlik boyle olsun.
En son sevgilimle nefes filmini izledigimizden bahsetmistim.Sonrasinda biz 2012 adli filmi de izledik.Ve sanirim sevgilim bu filmi daha cok begendi.Ancak benim favorim hala Nefes :)
Sonra diyorum neler gecirdik bu surede.....himmm evet nisanli olarak 2. bayramimizi da gecirdik askimla.Yalniz bu bayram biraz sorunlu gecti bizim icin,cunku kayinvalidem rahatsizdi bayram suresince,surekli hastanelere tasindik.Simdi iyi ancak kendine cok dikkat etmesi,yuksek tansiyon hastasi oldugu icin tuzlu hic birsey kullanmamasi gerekiyor.Guatr ameliyatini olabilse daha iyi olacak ama ameliyat olabilmesi icin de biraz kilo vermesi gerekiyor.Neyse dedigim gibi simdi cok daha iyi.
Evimizle ilgili eksikliklerimiz hala ayni durumda.Gerci cok sukur bircok esyamizi hallettik sayilir ama yinede kalanlari da biran once almayi ve evimizi yerlestirmeyi cok istiyorum.
Ve son olarak su aralar kaplumbaga gibi mi ilerliyor bu zaman anlamiyorum ama biran once gecse ve ben askima kavussam artik.
Son 137 gun :)

1 yorum:

  1. canım nedense zaman cok yavas ılerler boyle durumlarda ama bı bakmıssın safak bıtmıs ve evındesın umarım zaman su gıbı akıp gecer ve yenı hayatın sana bol sans getırır...çünkü evlılık gıbısı yok:) benden soylemesı

    YanıtlaSil