24 Eylül 2009 Perşembe

SEVGİLİ ! SENİNLE BİR ÇİFT AYAKKABI OLMAK...

     Birbirinin tamamlayıcısı bir çift ayakkabı.Karı-koca gibi........Biri nereye giderse öteki de oraya gider,kah biri öndedir,kah diğeri...Biri tenden soyununca diğeri de soyunur,biri eskiyince diğeri de eskir.Arkadan vuranı da çoktur,destek olanı da...Ama ayrı duran '' iki '' yi  '' bir '' yapar çoğu zaman.

Canımın diğer yarısı sevgilim ! seninle bir çift ayakkabı olmak,tam da böylesine.Ben eteklerimi savurarak dolanırken evimizde bir bakışından anlayacağım acıktığını,sen aynanın karşısında traş olurken bir bakışımdan anlayacaksın sofranın hazırlandığını......

1 yorum:

  1. merhaba ayda,
    şimdi nerden çıktı bu betül? kim bu diyeceksin. haklı olarak:)
    belki biraz hafızanı zorlarsan hatırlarsın,belkide hatırlamazsın...
    2 sene önce falandı selin çağlayanın sayfasında yazılara sende bende çok sık yorum yazardık.Benim o zamanlar yemek blogum vardı.Seni yorumlardan tanımıştım hatta hep yorumlarını 'maviyle kal' diye bitirmen ilgimi çekerdi.Birde mesleğinin öğretmen olduğunu biliyordum.
    Neyse seni bu şekilde tanıdım yani.Sen bir ara blogda kurmuştun kendine,okuyucundum ama hiç yorum bırakmadım.taaa o zamanlardan bilirim aşkını ve seni:)
    Sanırım kısa bir ara verdin ve ben bugun selinin sayfasından seni buldum tesadüfen..
    Belki çok şaşırdın yazdıklarıma,bunları bilmeme..
    Yazılarını okudum hemencecik ve çok sıcak anlatmışsın yine herşeyi.Okurken çok keyif aldım.Bu arada tebrikler nişanlanmışsın ve bundan sonrada mutluluklar.
    Gelelim bana ;ben yemek blogumu kapatım onun yerine en büyük aşkım için blog oluşturdum yani oğlum Efe için...Şimdi anneyim ve zaman buldukça yazıyorum.
    Ne büyük tesadüfler değilmi....Seni tekrar bulmak ve okumak güzel...Bu tesadüfler güzelliklerin başlangıcı olsun umarım...
    Tekrar kucak dolusu merhaba eski dost:)
    Sevgiyle,maviyle kal...(senin deyiminle)

    YanıtlaSil